El Tourmalet de la segona volta del Barça B

El Tourmalet de la segona volta del Barça B

Els de Gerard López juguen contra quatre rivals de la part alta de la taula en les properes quatre jornades: Hèrcules, Vila-real B, Alcoià i At. Balears

Després d’aconseguir la victòria contra el Saguntino i començar la segona volta igual que la primera i amb idèntic resultat (1-3), el Barça B rep ara la visita de l’Hèrcules, a qui també va guanyar a la primera volta al Rico Pérez. Però hem de mirar més enllà, i és que el filial encadenarà ara quatre partits contra quatre rivals directes pel play-off: Hèrcules, Vila-real B, Alcoià i At. Balears. De fet, a la primera volta, els de Gerard López van aconseguir tres victòries, ja que només van cedir una derrota al camp de l’Alcoià (3-2) als últims minuts i amb un home menys.

El primer, aquest dissabte contra l’Hèrcules

El Tourmalet començarà aquest dissabte a les 19 hores rebent a l’Hèrcules al Miniestadi. Un rival d’entitat, a qui ja es va guanyar a la primera volta, i a qui fa molt poc es va veure jugant al Camp Nou a la Copa del Rei contra el primer equip. A més, l’horari (19 hores) just després del partit del primer equip (16.15h contra Las Palmas) fa que molts socis i aficionats blaugranes es puguin acostar al Mini per veure al líder de la Segona Divisió B (Barça B) i al tercer classificat, l’Hèrcules.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut