El derbi de filials, el 10 de desembre a les 18 hores

El derbi de filials, el 10 de desembre a les 18 hores

El Barça B, actual líder del grup 3 de la Segona B, rebrà l’Espanyol B al Miniestadi amb entrada gratuïta per als socis

El derbi de filials ja té data i horari confirmats. El Barça B i l’Espanyol B s’enfrontaran el proper dissabte 10 de desembre a les 18 hores. El duel, corresponent a la jornada 18 del grup 3 de la Segona Divisió B, enfrontarà els dos filials al Miniestadi.

Els de Gerard López, actuals líders de la classificació, voldran repetir el resultat de la temporada passada. I és que el filial blaugrana es va imposar el curs 2015/16 amb un solitari gol de Juan Cámara a la segona part.

Fins al moment, el filial culer és líder amb 31 punts. Amb 15 jornades disputades, els de Gerard López han sumat 10 victòries, un empat i quatre derrotes. En l’últim partit, els blaugranes van sumar una gran victòria a domicili contra el Lleida (0-2). A més, el Barça B és l’equip més golejador del grup amb 27 gols anotats. Per la seva banda, l’Espanyol B es troba a la part baixa de la classificació. És 17è amb 15 punts, i en l’últim partit va empatar a zero contra un altre filial, el del Mallorca.

Entrada gratis per als socis

Per aconseguir la victòria en el derbi de filials, el conjunt dirigit per Gerard López necessita el suport de l’afició al Miniestadi. Els socis del FC Barcelona tindran entrada gratuïta, mentre que el públic en general tindrà a la seva disposició entrades a partir dels 3 euros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut