El Barça B, millor foraster de la Lliga

El Barça B, millor foraster de la Lliga

Els de Gerard López han sumat 37 punts lluny del Miniestadi, nou més que el segon equip amb més punts, el València Mestalla

La regularitat al llarg de tota la Lliga ha estat una de les armes principals d’aquest Barça B, campió de grup i esperant rival per al play-off d’ascens, que es jugarà els caps de setmana del 20/21 i el 27/28 de maig. En aquesta regularitat destaca el gran rendiment del filial com a visitant. De fet, els de Gerard també són el millor local, a falta d’una jornada en què juguen al Miniestadi, aquest diumenge (18 hores) contra l’Ebro.

El més golejador i el menys golejat

El campió del grup 3 ha sumat 37 punts a domicili, nou més que el segon que més punts ha sumat, el València Mestalla. Això demostra la regularitat i la superioritat a fora de casa dels de Gerard López, clau per aconseguir la primera posició del campionat. A més, el Barça ha marcat 32 gols i n’ha rebut 16, i és l’equip més golejador i el menys golejat a domicili.

La primera al Rico Pérez va marcar el camí

Són moltes les victòries importants a fora de casa, però la primera ja va marcar la línia que s’havia de seguir. Després d’una primera jornada en què l’equip es va imposar al Saguntí (3-1) al Mini, l’equip visitava el Rico Pérez, un dels grans estadis de la categoria. Els de Gerard van guanyar (1-3) mostrant un gran potencial des del principi. Altres victòries destacables són al Camp d’Esports de Lleida (0-2), al camp de l’Ebro (1-2) per ser campions d’hivern, i les més recents a Paterna (0-4) i Badalona (0-2) contra dos rivals de play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut