La felicitació més original del Barça B

La felicitació més original del Barça B

El filial blaugrana desitja bones festes a l’afició de manera original

El conjunt de Gerard López arriba al parèntesi nadalenc ple d’alegria i felicitat. El bon rendiment del filial blaugrana durant aquest inici de temporada l’ha portat a un liderat que comparteix amb tots els seus afeccionats coincidint amb aquestes dates tan assenyalades, en què els joves jugadors del planter volen felicitar les festes a tota l’afició culer.

Repartits en dos equips –els ‘Blue Santa Clauses’ contra els ‘Red Santa Clauses'-, els jugadors del filial van posar a prova la seva precisió tècnica en una competició que no et deixarà indiferent. L’exercici consistia a efectuar diversos llançaments des de la frontal de l’àrea de forma que la pilota entrés per les diferents zones establertes a la porteria. L’equip amb menys encert va obsequiar els presents amb la tradicional cantada de nadales, a la qual, posteriorment, s’hi van afegir els guanyadors, per acabar amb una felicitació conjunta –entre càntics i balls- per part de tots els jugadors.

El bon humor i la unió que existeix dins el vestidor van presidir una sessió que no et pots perdre! Descobreix tots els detalls a través d’aquest vídeo exclusiu!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut