Cartagena – Barça B: Avantatge prestigiós (1-2)

Cartagena – Barça B: Avantatge prestigiós (1-2)

Els gols de Romera i Gumbau permeten als blaugranes aconseguir un triomf important de cara a la tornada i apropar l’última ronda dels ‘play-off’ d’ascens a la Segona A

El Barça B ha sortit victoriós de l’anada del segon partit dels ‘play-off’ d’ascens a la Segona A després d’imposar-se al Cartagena a domicili (1-2).  Romera i Gumbau han estat els golejadors d’un partit que els blaugranes han sabut dur al seu terreny i que amb intel·ligència i experiència han acabat emportant-se per seguir creient en l’ascens.

El Barça B volia sortir de Cartagena amb un bon resultat de l’anada. Amb l’experiència de l’anterior eliminatòria en què els blaugranes no van poder superar la Cultural Lleonesa, els de Gerard López afrontaven el partit amb moltes ganes per encarar amb optimisme la tornada al Miniestadi. Sota la mirada del president Bartomeu que ha assistit al partit per donar suport als blaugranes, els de Gerard López han sortit amb intensitat i les idees clares sobre la gespa de Cartagonova i ha avisat amb una acció de Perea.

El partit gaudiria de poques ocasions i el Barça seria qui intentaria controlar el joc amb la possessió, mentre que el Cartagena es replegava al darrera i buscaria els contracops per intentar sorprendre la defensa blaugrana, que atenta i segura, les ha desactivat. Sobretot, en una doble ocasió que ha hagut de treure Palencia sota pals amb el cap i després Martínez refusar-la.

Romera i Gumbau, protagonistes

El pas pels vestidors ha iniciat sacsejat. El Barça ha aconseguit avançar-se al marcador després que Dani Romera aprofités una passada d’Aleñá i superés Limones amb un xut des de dins l’àrea. Fali hauria pogut ampliar les diferències un minut més tard, però el Cartagena ha estat capaç d’empatar el duel a través de Germán. El gol ha tornat a igualar les coses i cap dels dos equips ha volgut arriscar més del compte, conscients que l’empat no era un resultat dolent tot i que millor per als interessos blaugranes.

Varo ha hagut d’intervenir en una acció perillosa de Sergio García, introduït al segon temps, per evitar que el Cartagena s’avancés. Però a falta de nou minuts per al final, Gumbau ha avançat als blaugranes per posar l’1-2 i aconseguir un meravellós resultat de cara a la tornada. El migcampista ha superat Limones amb un potent i espectacular xut des de molta distància. El gol esperonaria encara més els culers que haurien pogut fer el tercer en una acció que ha refusat la defensa del Cartagena quan Cardona ja es preparava per rematar. Al final, victòria per 1-2 que dóna un avantatge important de cara a la tornada dissabte vinent al Miniestadi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut