Consistència i bones sensacions a l’inici del Barça B

El filial, que acaba líder de la jornada 11 a Segona B, encara el proper partit davant del València Mestalla, el segon classificat, amb un bon estat de forma i amb ganes d’ampliar el seu avantatge

El Barça B es troba en un gran moment de forma. Això ho demostren les xifres i la classificació, ja que els de Gerard López s’han col·locat líders del grup 3 de la Segona B amb set victòries, un empat i tres derrotes, i després de guanyar el seu partit de la jornada 11 contra el Llagostera en un dels camps on encara no havia guanyat ningú. Amb el triomf a Palamós, els blaugranes van aconseguir trencar, a més, la malastrugança dels darrers dos duels contra els gironins, amb dues derrotes per la mínima.

Així doncs, ara, després de la treballada victòria, el filial blaugrana pot encarar amb una línia ascendent l’important partit que disputarà contra el València Mestalla al Miniestadi aquest dimecres a les 18 hores. Serà un duel apassionat en què els dos primers classificats del grup 3 es veuran les cares i mesuraran les seves forces.

Aquest fet fa que l’últim triomf, el que es va assolir al camp del Llagostera, sigui molt valuós per al vestidor blaugrana. Però no només aquest, sinó l’evolució dels de Gerard López. El Barça B ha guanyat consistència defensiva i, de fet, fa tres partits seguits que no rep cap gol.

Cardona, amb la punteria afinada

Un dels jugadors que podran ajudar els seus companys en el proper matx serà Marc Cardona. El davanter blaugrana, que feia dos mesos que estava fora dels terrenys de joc per culpa d’una lesió, tornarà a trepitjar la gespa del Mini. I ho farà amb uns bons números golejadors. Davant del Llagostera va demostrar la seva qualitat i efectivitat, ja que en la segona pilota que va rebre va aconseguir marcar i sentenciar el partit. Tot i el llarg temps que ha estat fora dels camps de futbol, el jove culer ha marcat cinc gols en els quatre partits que ha disputat i és el màxim golejador blaugrana, a només una diana dels pitxitxis de la categoria: Aridai Cabrera (València Mestalla), Esteve (Atlètic Saguntí), Enric Gallego (Cornellà) i Boris Garrós (Gavà), amb sis gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut