CF Gavà - FC Barcelona B: Càstig immerescut per a un Barça superior (1-0)

El Barça B, tot i el gran partit realitzat, no ha tingut fortuna de cara a porta en la seva visita a La Bòbila

El Barça B ha caigut a La Bòbila davant el Gavà (1-0) en un partit on només ha faltat l’encert de cara a porteria. Els blaugranes han tingut innumerables ocasions de gol, però els pals, el porter local i la mala fortuna en els últims metres han acabat passant factura. El Gavà ha aconseguit la victòria amb un bon gol de falta de Boris al minut 78 que ha servit als locals per endur-se els tres punts.

Un partit que ha començat amb força igualtat i sense que cap dels dos equips aconseguís el control del joc. Poc a poc, però, el conjunt de Gerard López s’ha anat fent amb les regnes del matx i al minut 18 ha arribat la primera ocasió. Alberto Perea, amb un fort xut, ha estat a punt d’obrir el marcador, però el llançament ha marxat fora per ben poc.

Els culers, amb arribades de Dani Romera i el propi Perea, ha continuat apropant-se a la porteria contraria, però l’ocasió més clara ha arribat per part dels locals. David Jiménez (min. 35), amb un fort xut des de la banda dreta que anava per tota l’escaire, ha obligat a José Suárez ha realitzar la millor parada del partit. A falta de cinc minuts pel final de la primera part, el Gavà s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Mario Gómez, que ha colpejat amb el colze a Dani Romera en un salt amb la pilota dividida. El davanter culer ha hagut de ser atès però ha pogut continuar el partit. Ja al temps afegit, Palencia ha estat a punt de marcar en una centrada-xut que ha marxat fregant el pal.

Pel que fa a la segona meitat, el Barça B, ja amb un jugador més sobre el camp, ha assumit el control del joc i, sobre tot, les ocasions. Aleñá (min. 47) i Perea (min. 52) amb dos gran llançaments des de fora del àrea, han obligat a Craviotto a fer dos grans parades. També Marlon, amb un remat de cap que ha topat amb el pal, ha estat a punt de marcar a l’hora de partit, i justament un minut després, el linier ha anul·lat un gol de Fali per fora de joc.

Tot i les ocasions, el Barça no acabava de trobar el gol i el Gavà ho ha aprofitat. El conjunt local, en pràcticament l’única arribada de tota la segona part, s’ha avançat al marcador amb un gran gol de falta de Boris (min. 78). Els blaugranes han intentat tornar a entrar dins el partit, però el Gavà s’ha tancat bé durant els últims minuts del matx. Tot i així, Abeledo, amb un remat de cap al travesser i un possible gol fantasma, ha estat a punt d’esgarrapar un punt de La Bòbila al temps afegit.

Finalment, derrota culer amb molta mala sort en un partit on el Barça ha disposat d’innumerables ocasions de gol però la pilota no ha volgut entrar. Tot i així, els blaugranes continuen en posicions d'ascens amb 15 punts.