CF Badalona – Barça B: S’asseguren el play-off (0-2)

CF Badalona – Barça B: S’asseguren el play-off (0-2)

Amb efectivitat, els de Gerard López aconsegueixen un valuós triomf a domicili contra el Badalona i ja saben que jugaran la fase d’ascens a Segona A

Primer objectiu de la temporada assolit a falta de cinc jornades per al final de la Lliga. I és que el Barça B ha aconseguit un triomf a Badalona que significa més que tres punts. Perquè el 0-2 a domicili, amb els gols de penal de Gumbau i la sentència de Dani Romera, fa que els de Gerard López ja sàpiguen que, passi el que passi, jugaran la fase d’ascens a Segona A. A més, amb això, combinat amb l’empat de l’Alcoià (1-1 contra l’Ebro), els blaugranes consoliden el liderat, ja que amplien fins a 7 els punts respecte del segon classificat del grup 3 de la Segona B.

Tot plegat després d’un partit complicat, difícil de jugar, contra un rival de la part alta que ha exigit molt als culers. Perquè el Badalona no ha posat les coses fàcils, especialment a l’inici, amb una alta pressió i amb la intenció de controlar un duel atractiu, elèctric i mogut. Tot i que al Barça li ha costat acomodar-se sobre la gespa de l’Estadi Municipal de Badalona, fet que han aprofitat els escapolats per provar la capacitat d’anticipació d’un Varo que ha dominat la seva zona, el pas dels minuts ha ajudat els de Gerard López a assentar-se. També perquè els blaugranes han començat a generar perill amb la velocitat dels jugadors més avançats, especialment a través d’Alfaro i de Dani Romera, que ha estat a punt d’inaugurar el marcador amb un xut que ha marxat fregant l’escaire (min 8).

Ha estat precisament en una d’aquestes incursions a l’àrea, que no han estat gaires però sí efectives, que el Barça B s’ha pogut avançar, molt a prop del descans, després d’un penal comès sobre Dani Romera i transformat per Gumbau (0-1, min 37).

Efectivitat per sentenciar

El gol dels de Gerard López ha obligat el Badalona a arriscar una mica més després del pas per vestidors. De fet, els homes dirigits per Manolo González han estat a punt d’empatar ràpidament quan Bruno s’ha plantat sol davant Varo, però Marlon s’ha avançat i ha pogut avortar el xut de l’escapolat (min 49).

Ocasió no aprofitada que el Barça ja no ha deixat escapar. Perquè Dani Romera sí que ha aprofitat la seva oportunitat per ampliar distàncies, després d’una errada de Maestre en l’entrega que el davanter blaugrana ha enviat al fons de la xarxa (0-2, min 60).

Aquest resultat ja ha estat definitiu, perquè ni Gerard Oliva (min 77) ni Ivan Guzmán (min 80), per part local, ni Marc Cardona (min 82), per part visitant, no han pogut batre ni Varo ni Morales per deixar vist per a sentència un partit que classifica el Barça B per als play-offs. Primera feina, feta. Però encara queda la més important.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut