Barça B – Cornellà: Condemna des dels 11 metres (0-1)

Barça B – Cornellà: Condemna des dels 11 metres (0-1)

Després d’un partit intens, un penal en contra als últims minuts fa volar els tres punts d’un Miniestadi que es mantenia invicte

El Barça B ha caigut derrotat aquest dissabte contra el Cornellà amb un solitari gol de penal d’Enric al minut 85. Els homes de Gerard López sumen, d’aquesta manera, la primera derrota de la temporada al Miniestadi. Tot i tenir la possessió de la pilota els 90 minuts, l’encert culer no ha arribat i un Cornellà ben organitzat en defensa s’ha endut la victòria. Les notes positives del partit han estat el debut de Marlon Santos i la tornada als terrenys de joc de Dani Romera després de superar la lesió al menisc.

El Barça ha sortit amb molta força en un enfrontament que es presentava complicat. El Cornellà, un dels equips més difícils de la categoria, no ha posat les coses fàcils als blaugranes, que, tot i tenir la possessió de la pilota al llarg del primer temps, no han tingut encert de cara a porteria. Una de les jugades més destacades dels culers ha estat una rematada de cap de Martínez al minut 22. La pilota s’ha estavellat al travesser després d’una jugada d’estratègia de l’equip. La intensitat en defensa del rival ha complicat el joc del Barça B. Jesús Alfaro ha hagut d’abandonar el terreny de joc a causa d’una distensió al múscul engonal de la cama esquerra (min 39). Al seu lloc ha entrar Dani Romera, que ha tornat a jugar després d’una lesió al menisc que l’ha mantingut fora dels terrenys de joc durant cinc mesos.

Segona part sense ocasions

El segon temps ha donat pas a un Barça B més apagat, que no ha sabut trobar ocasions. El rival ha seguit amb la mateixa dinàmica defensiva i ha tingut diverses ocasions que han posat en dificultats a Suárez. El porter blaugrana, molt segur, ha salvat totes les oportunitats, però un penal per mans dins de l’àrea al minut 84 ha acabat donant la victòria al Cornellà. Així, acaba la imbatibilitat del Miniestadi, on els barcelonistes encara no havien perdut.

El Barça B ha intentat aprofitar els últims minuts amb la màxima intensitat. Semblava que acabaria arribant l’empat quan Marlon Santos ha rebut una falta perillosa dins l’àrea del Cornellà. L’àrbitre, però, no ho ha considerat penal. El xut de Perea s’ha estavellat amb la barrera i els blaugranes han deixat escapar els primers punts del Mini. El pròxim partit del filial de Gerard López serà el proper diumenge 9 al camp del Gavà

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut