fcb.portal.reset.password

Aquest dissabte el Barça B visita l’Estadi de Cartagonova (19 hores), en l’anada de la segona eliminatòria del play-off d’ascens a 2a A. L’entrenador Gerard López ha atès als mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva com a prèvia del partit.

Declaracions Gerard López:

“Seguim amb la mateixa il·lusió que ens ha portat fins aquí, érem conscients que podia passar i l’equip estava preparat. Simplement a intentar esborrar quan abans, i ho hem fet, i analitza també el que ha succeït a la primera eliminatòria per afrontar la segona amb garanties”.

“Tenim la tornada a casa, és un bon equip que ve també amb confiança d’eliminar l’Alcoià, que ha estat un ós dur durant tot l’any al nostre grup i intentar afrontar des de zero el partit d’anada, perquè evidentment el resultat de l’anada marcarà la tornada com va succeir amb la Cultural”.

“El Cartagena és un equip intens, molt físic, un equip que ara ha arrossegat la confiança de tota una ciutat com és Cartagena amb un camp gran que hi haurà una assistència similar a la que va haver-hi a León”.

“Evidentment em preocupa tot el que pugui venir a nivell esportiu, haurem d’aprendre dels errors fets a la primera eliminatòria, potenciar tot lo bo que tenim i tinc plena confiança amb els jugadors”.

Tornar a dalt