Gerard López: “Intentarem continuar amb la bona ratxa i les bones sensacions d’aquest principi de temporada”

Gerard López: “Intentarem continuar amb la bona ratxa i les bones sensacions d’aquest principi de temporada”

El tècnic de Granollers sap la necessitat de punts del Mallorca B, però confia en la bona línia del seu equip per portar els tres punts de ses illes

El Barça B visitarà les illes Balears per primer cop aquesta temporada per enfrontar-se al Mallorca B (12 h / Barça TV, IB3). Després de guanyar l’Atlètic Balears la passada jornada i de recuperar el liderat, el filial vol seguir al capdavant de la taula. El tècnic Gerard López ha valorat les opcions del seu equip aquest dissabte a Barça TV:

Declaracions Gerard López:

“Els dos equips tenen un punt de similitud; en ser un filial com nosaltres, tenen vitalitat i bon estat físic perquè són jugadors joves; a la vegada, però, hi ha aquest punt d’inexperiència o excés de relaxació i això fa que s’igualin les forces”.

“El Mallorca B és un equip competitiu, que va fer una temporada molt bona l’any passat amb l’ascens a Segona B. També té el primer equip per sobre amb opció de pujar i això fa que els jugadors estiguin il·lusionats cada setmana per intentar demostrar que tenen lloc al primer equip”.

“Vénen amb un punt de necessitat de punts; tenen quatre punts amb només una victòria i a casa han perdut els dos partits que han disputat. Estic convençut que intentaran aquesta dinàmica de resultats. Per part nostra intentarem continuar amb la bona ratxa i les bones sensacions de principi de temporada”.

“És una bona notícia poder disposar de Marlon; és un bon reforç d’estiu, amb l’inconvenient dels tràmits burocràtics. S'entrena bé, s'ha entrenat molts dies amb el primer equip i això fa que tingui un bon ritme d’entrenaments i competitivitat. També tenim Dani Romera amb l’alta mèdica. Això fa que creixi la competència sana entre els jugadors. Ara han de recuperar la confiança en els entrenaments i guanyar-se el lloc en el dia a dia”.

Marlon i Fali, novetats a la convocatòria

L’equip viatja cap a Mallorca aquest dissabte a la tarda amb les novetats de Marlon i Fali. Gerard López ha convocat els 18 jugadors següents: Suárez, Varo, Palencia, Nili, Tarín, Marlon, Moisés, Martínez, Fali, Sarsanedas, Kaptoum, Carbonell, Xemi, Aleñá, Alfaro, Perea, Mujica i el juvenil Guillemenot. Es queden fora de la llista per decisió tècnica Vilanova, Borja López, Gumbau, Abeledo i Dani Romera, i es perd el partit per lesió Marc Cardona. Paik està concentrat amb la seva selecció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut