fcb.portal.reset.password

Aquest dissabte el Barça B rep la visita del FC Cartagena (19 hores) al Miniestadi, en la tornada de la segona eliminatòria del play-off d’ascens a Segona A. L’entrenador Gerard López i els jugadors Alberto Perea i Borja López han atès els mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva com a prèvia del partit.

Declaracions Gerard López:

“Confirmar aquest bon resultat, una victòria en el moment en què estàvem, va ser molt important, mentalment sobretot, per recuperar-nos del cop de la Cultural; marcar dos gols fora de casa no és fàcil”.

“Es planteja un partit de tornada un altre cop dur i difícil, davant un rival que hi és per mèrits propis i que ja ens ha demostrat al primer partit que són capaços de competir de manera molt intensa. Intentarem aprofitar aquest bon resultat per créixer com a equip en una època en què els errors no es poden permetre”.

“Vam anar a Lleó 13.000 persones; a Cartagena, 10.000 persones, i amb uns ambients molt forts. Està clar que nosaltres també ho necessitem, els nanos són joves i sempre que hi hagi més ambient al camp a favor fa que l’equip estigui millor”.

Declaracions dAlberto Perea:

“El d’allà va ser un resultat positiu per a nosaltres. Un 1 a 2 et dóna avantatge per afrontar aquest partit, però bé, mai et pots refiar de cap equip, i menys al play-off, en aquestes eliminatòries”.

Declaracions de Borja López:

“Vam aconseguir treure un bon resultat de Cartagena, sabíem que el partit seria difícil, perquè ells tenien la seva gent i pressionarien molt. De fet, als primers minuts van tenir ocasions. De cara al partit de tornada intentarem que no se sentin còmodes, que no tinguin aquestes ocasions que van tenir, sobretot a pilota aturada, que en van tenir moltes, i fer el nostre partit. Sabem que si fem les coses bé el tirarem endavant. Amb l’avantatge que tenim i jugant a casa ho hem d’aprofitar, passar aquesta eliminatòria per tenir una altra oportunitat per pujar”.

Restriccions d’aparcament

Per la celebració de l’homenatge “Retorn a Wembley” al Camp Nou a les 22 hores, recordem que els aficionats que vulguin presenciar el partit del Miniestadi NO podran aparcar el seu vehicle a les instal·lacions del Club. Únicament podran accedir a l’Estadi els socis que disposin de l’abonament d’aparcament al Camp Nou, que hi accediran per accés 14. Tanmateix, cal recordar que per l’homenatge “Retorn a Wembley” només s’hi podrà accedir per l’accés 14 amb l’abonament de pàrquing de la temporada 2016/17.

Tornar a dalt