Gerard López: “Esperem gent al Mini ja que el nostre inici convida a la il·lusió”

Gerard López: “Esperem gent al Mini ja que el nostre inici convida a la il·lusió”

El tècnic de Granollers es desfà en elogis cap al proper rival, el Villarreal B, tot i que confia en que el seu equip segueixi amb la bona ratxa

El Barça B segueix en línia ascendent després de dues jornades i dues victòries. El debut al Mini va acabar amb final feliç després de la victòria contra el Saguntino (3-1) i ara és el torn del Villarreal B (dissabte, 19 hores). El tècnic Gerard López ha parlat amb Barça TV de les sensacions abans del difícil compromís contra els groguets.

Declaracions Gerard López:

“Encarem el partit amb confiança sabent que els resultats avalen el treball fet durant la setmana, i centrar-nos molt amb el fet d’enfocar un rival complicat, un dels rivals més forts de la categoria la temporada passada que va estar a punt de pujar a Segona A, que al final se li va escapar el play-off però durant la Lliga va ser clarament superior”.

“El Villarreal B és la línia de l’any passat, en quant a dibuix, entrenador, idea de joc... si que hi ha algun canvi de jugador però tot el que incorporen o pugen des de baix són jugadors amb gran nivell”.

“És injust el punt que porten, perquè al primer partit fan una bona proposta al camp del Cornellà i no és fàcil fer-ho allà i perden a l’últim minut en una jugada d’estratègia. I al segon partit al minut u de partit es queden amb un home menys amb un penal en contra, aconsegueixen empatar el partit i tenen ocasions per guanyar contra un home més”.

“És una plantilla potent, jove, amb moltíssima qualitat, amb un gran entrenador com és el Paco López i està clar que intentarem contrarestar-ho al Mini, esperant la presència de gent ja que el nostre inici convida a la il·lusió i tan de bo puguem aconseguir la tercera victòria que seria un inici somiat”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut