Gerard López: “El Llagostera és un dels favorits del grup”

Gerard López: “El Llagostera és un dels favorits del grup”

El tècnic del filial elogia al rival d’aquest dissabte tot i que creu en les possibilitats del seu equip per emportar-se els tres punts de Palamós

El Barça B visita la UE Llagostera, un dels rivals cridats a estar lluitant per l’ascens, aquest dissabte (18.30h / Barça TV). Després de la victòria contra el Sabadell al Mini, el filial vol seguir escalant posicions a la taula. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a Barça TV:

Declaracions Gerard López:

“El Llagostera és un rival que el tenim considerat un dels favorits del grup, ve de Segona A després d’unes bones temporades i és d’aquests equips que per plantilla ha d’estar a dalt.”

“Suposo que l’adaptació a la categoria no ha estat fàcil al principi, però ha guanyat tres dels últims quatre partits, a casa també els dos últims contra Balears i Cornellà que són bons equips, i crec que es presenta un bon partit amb un bon camp com és el de Palamós”.

“Setmana bona per nosaltres amb tres partits, una setmana que ens podria fer arrencar de forma definitiva i posar-nos en una zona avantatjada a la classificació”.

“El Llagostera té una plantilla que està feta per estar a Segona A, molt competitiva, capacitat per jugar a futbol des de darrera, bona velocitat a dalt amb jugadors ràpids i que aprofiten bé les contres, un punta referència com Manel, que és un dels millors de la categoria, i un equip que voldrà tenir la pilota també”.

“És bo que els nostres jugadors anessin amb el primer equip, em preocupava que arribessin cansats però per sort la recuperació ha estat bona. És positiu de cara a nosaltres que els jugadors visquin aquestes experiències i han vingut molt motivats”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut