fcb.portal.reset.password

Onze inicial del passat dissabte contra l'Hospitalet amb alguns fitxatges / VICTOR SALGADO-FCB

Després del tancament del mercat d’hivern, és hora de fer balanç i veure com queda la nova plantilla del Barça B. I és que el filial ha incorporat fins a nou jugadors i n'han marxat deu, tot i que un ha marxat traspassat; un altre, cedit, i un no tenia fitxa.

Ezkieta, Robert i Borja encara no han pogut debutar

De les nou incorporacions (Ezkieta, Moisés, Xemi, Dani Romera, Robert, Fali, Perea, Salva Chamorro i Borja López), els únics que encara no han pogut debutar oficialment són el porter Jokin Ezkieta (Osasuna), l’atacant Robert Gonçalves (Fluminense) i el defensa Borja López (Mónaco). La resta ja han vestit la samarreta blaugrana almenys en una ocasió. I és que, de moment, el filial ha assolit tres victòries i un empat des que es va obrir el mercat de fitxatges. De fet, Dani Romera ja va estrenar-se com a golejador amb un doblet en la victòria al camp de la Pobla de Mafumet (0-2). Consulta aquí com queda la plantilla del Barça B amb les 22 fitxes ocupades.

Deu baixes amb un traspàs i una cessió

Òbviament, perquè poguessin incorporar-se els nous fitxatges, el Club també ha hagut de donar baixes. Grimaldo, Pol Calvet, Ondoa, Aitor, Enguene, Bagnack, Babunski, Campins i Maxi Rolón han causat baixa. De fet, Grimaldo va ser traspassat al Benfica per 1,5 milions d’euros; Campins, cedit al Reial Saragossa, i Pol Calvet va marxar amb la carta de llibertat, ja que no tenia fitxa. La remodelació de la plantilla s’ha hagut de fer aquest mercat d’hivern un cop passada la sanció de la FIFA que impedia incorporar jugadors.

Tornar a dalt