RCD Espanyol B – FC Barcelona B: Dues respostes que acaben sense punts (3-2)

RCD Espanyol B – FC Barcelona B: Dues respostes que acaben sense punts (3-2)

El filial blaugrana ha empatat dues vegades el partit disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque però una diana de Marc Navarro ha donat la victòria a l’equip blanc-i-blau

Al derbi entre els filials del Barça i de l’Espanyol no hi han faltat els gols. S’ha viscut un partit intens, amb un domini alternat i amb un resultat que, tot i les dues dianes de Gumbau i Aitor Cantalapiedra, ha privat al conjunt blaugrana de puntuar en la seva segona sortida a domicili de la temporada.

A la primera meitat ja s’han pogut veure fins a quatre dianes. Si el conjunt blanc-i-blau s’avançava, l’equip blaugrana responia. I així, dues vegades. El davanter local Adrià Dalmau ha inaugurat el marcador amb una rematada de cap a la sortida d’un córner i el migcampista Gumbau, que s’estrenava aquest curs amb el filial, ha respòs amb bona volea dins l’àrea, aprofitant la centrada de Cámara.

El guió s’ha repetit quan Dalmau ha tornat ha estar oportú per posar el peu dins l’àrea petita i rematar una centrada des de l’esquerra. L’equip de Gerard López ha buscat la porteria d’Andrés per fer el segon gol i, després de dos intents, Aitor ha pogut enviar la pilota al fons de la xarxa poc abans d’arribar al descans. El davanter ha culminat una bona jugada col·lectiva, recollint una nova centrada de Cámara des de l’esquerra i realitzant una rematada creuada dins l’àrea.

La balança s’ha desequilibrat en una segona meitat més pausada. L’empat a dos no s’ha desfet fins a falta d’un quart d’hora, quan l’Espanyol B ha aprofitat un servei de cantonada i l’alçada de Marc Navarro per enviar, amb el cap, la pilota al fons de la porteria blaugrana. El Barça ha intentat respondre per tercera vegada i Dongou ha tingut l’ocasió més clara per marcar, però Andrés ha estat encertat i els tres punts s’han quedat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut