Quatre exVila-real a les files del Barça B

Quatre exVila-real a les files del Barça B

Cámara, Salva Chamorro, Fali i Ortolá tenen passat groguet abans d’arribar al filial blaugrana Aquest dissabte el Vila-real B visita el Mini amb la condició de líder del grup 3 de la Segona B

Igual que altres jugadors han fet la trajectòria inversa, quatre jugadors de l’actual plantilla del Barça B van viure una etapa al futbol base del Vila-real CF. Són Juan Cámara, Salva Chamorro, Fali i Ortolá. El primer va estar-hi vuit anys; Chamorro, set; Fali, sis temporades, i finalment Ortolá va jugar-hi cinc anys abans d’incorporar-se a la disciplina del Barça B. Aquest dissabte viuran una jornada especial amb la visita del líder de la Lliga, el Vila-real B, al Miniestadi.

Cámara i Fali, agraïts i confiats en la victòria

Recordant els seus anys de groguets, Cámara i Fali van parlar amb Barça TV del seu passat i de com veuen el partit de dissabte: “Em van donar l’oportunitat d’estar allà molts anys i ho recordo com una etapa molt bona. Hi ha companys que encara hi són de quan jo jugava i serà especial enfrontar-me a ells, tot i que esperem guanyar i que tinguin molta sort a partit de dissabte”, afirma Cámara. “Vaig estar-hi dels 10 anys als 16 i molt a gust. Són estils de futbol semblants de tenir la pilota, crec que en un partit de filials no hi haurà gaire diferència. Ells estan fent les coses molt bé, però nosaltres també venim en molt bona dinàmica i serà un partit molt disputat”, declara per la seva banda Fali. “Ells fa moltes setmanes que mantenen el liderat, però nosaltres ara estem molt bé i crec que treurem els tres punts”, sentencia Cámara. Dissabte (18.30 hores / Esport 3), amb entrada lliure als socis i menors de 12 anys, el desenllaç d’aquest Barça B – Vila-real B.

 

Cámara Infantil a Vila-real B 8 anys
Chamorro Cadet a Vila-real B 7 anys
Fali Aleví a Juvenil 6 anys
Ortolá Cadet a Vila-real B 5 anys
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut