Primera prova de pretemporada superada

El filial guanya per 0 a 8 al Navata en un partit d’entrenament de dos parts de 30 minuts on s’han pogut veure dos 11 diferents cada part Maxi Rolón, amb quatre gols; Adama, amb dos, i Cámara i Campins amb un cadascú, han estat els golejadors

Després d’anar acumulant sessions d’entrenament, primer a la Ciutat Esportiva, i després a Torremirona, el Barça B va tenir aquest diumenge la primera prova de la pretemporada 2015-16 en format de partit d’entrenament contra el Navata, l’equip de la localitat on està fent l’stage. El tècnic interí, Gabri García, va voler donar una part a dos 11 de jugadors on l’únic que va repetir va ser el porter Ondoa. El resultat final va ser de 0 a 8 després que Maxi Rolón marqués quatre gols, Adama dos, i Cámara i Campins un.

Banc de proves

El partit ha servit per fer proves, donar minuts i rodatge als jugadors en aquest inici de la pretemporada abans del primer partit amistós contra L’Escala del proper dimarts a les 20.30 hores. Aquest dilluns l’equip s’entrenarà al matí a les instal·lacions de Torremirona i a la tarda descansarà.