Moisés i Xemi ja s'entrenen amb els seus companys a la Ciutat Esportiva

Moisés i Xemi ja s'entrenen amb els seus companys a la Ciutat Esportiva

Les noves incorporacions del filial ja s’han exercitat a les ordres de Gerard López i el seu cos tècnic al camp 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper L’equip segueix preparant l’últim partit de la primera volta al Mini contra l’Olímpic de Xàtiva

El Barça B segueix amb els entrenaments d’aquesta setmana després que aquest dilluns tornés a la feina, un cop finalitzades les vacances de Nadal amb les bateries carregades. L’entrenador Gerard López ha dirigit la sessió amb els jugadors disponibles a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb dues novetats com són la presència de Moisés i Xemi. El lateral sevillà i el migcampista barceloní han tingut la primera presa de contacte amb els seus companys i amb els camps d’entrenament de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El dissabte serà el torn de tornar a la competició quan jugaran contra l’Olímpic de Xàtiva (20 hores) en directe per Barça TV al Miniestadi amb entrada lliure per als socis i aficionats menors de 12 anys. Encara no podran debutar les noves incorporacions, però el filial intentarà començar l’any sumant els tres punts i sortir de la zona perillosa de la taula. El dia 9 de gener, contra el Cornellà a les 19 hores, també al Mini, ja tindran l’oportunitat de debutar amb la samarreta blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut