Lleida Esportiu - Barça B: L’estocada final per a les posicions de play-off

Lleida Esportiu - Barça B: L’estocada final per a les posicions de play-off

17 hores (Esport 3): Els de Gerard López buscaran aconseguir el 10è partit sense perdre contra un Lleida que superarien a la classificació en cas de victòria

Ara fa una volta el Barça B aconseguia la seva millor ratxa de la temporada fins aleshores (sis partits sense perdre) guanyant el Lleida (1-0) al Mini. Ara, una volta després, els de Gerard López ja fa nou partits que estan invictes amb set victòries i dos empats. Aquest diumenge (17 hores / Esport 3) intentaran seguir igual al camp del Lleida Esportiu buscant donar una estocada a les posicions de play-off.

Un rival candidat a tot i fort defensivament

El Lleida Esportiu ocupa la cinquena posició a la taula amb 12 victòries, 11 empats i sis derrotes i ve d’empatar la passada jornada contra el Reus (0-0), que és el segon classificat. Els d’Idiákez són l’equip menys golejat de la categoria amb només 17 gols rebuts, tot i que ofensivament fa quatre partits que no veuen porta. A la primera volta els de Gerard López es van imposar 1 a 0 al Miniestadi. En cas de guanyar aquest diumenge, el filial sobrepassaria a la classificació els lleidatans i es quedaria a un pas de les places de play-off. Tot i així, Idiákez té les baixes per sanció de Molo i Ekhi. Per la seva banda, el Barça B viatja aquest diumenge a la capital de la Terra Ferma amb 17 convocats amb la novetat del juvenil Seungwoo Lee i amb la presència de Sergi Samper després de debutar a Primera Divisió amb el primer equip dissabte al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut