Gerard López: “Volem tornar a guanyar per il·lusionar-nos amb les opcions d’ascens”

Gerard López: “Volem tornar a guanyar per il·lusionar-nos amb les opcions d’ascens”

L’entrenador del Barça B ha parlat del duel d’aquest diumenge contra el Badalona (17 hores) a Montigalà com una nova oportunitat per seguir lluitant pel play-off

El Barça B visita aquest diumenge el Badalona (17 hores), un equip que encara no té tancada la seva permanència i que és molt fort al seu camp, a Montigalà. El filial tindrà les baixes per lesió de Tarín, Juste, Xemi, Costa i Dani Romera i Perea, lesionats a la Copa Catalunya dimecres.

Un altre partit semblant al del Llosetense

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès Barça TV com a prèvia del partit d’aquest diumenge, i ha dit: “I tant que l’ascens encara és possible. Si podem enganxar una ratxa com la que vam fer fa poc, queden opcions”. Sobre el rival i el tipus de partit: “Hem de guanyar dos partits seguits fora de casa, ens espera una guerra semblant a la de la setmana passada. Un camp molt difícil, un rival complicat que ja ens va guanyar al Mini i que encara no estan salvats. A casa és un rival que té molt a dir. Ens espera un rival que juga directe, que es va reforçar al mercat d’hivern, amb jugadors competitius i amb experiència, com l’Enric Pi o l’Óscar Muñoz, i ells s'hi juguen molt.”. El tècnic de Granollers confessa que la Copa Catalunya feia il·lusió, però la pitjor notícia són les lesions: “Físicament ens va afectar el partit de dimecres, per moltes baixes sobretot a la part de davant. Tinc homes que estan demanant entrar, no hi ha cap problema en aquest sentit; ara volem tornar a guanyar per il·lusionar-nos amb les opcions d’ascens”.

Sis baixes confirmades per lesió

A les tres baixes per lesió de la jornada passada contra el Llosetense (Tarín, Juste i Costa) se n’hi han sumat tres més aquesta setmana. A Lloseta va caure Xemi, amb una lesió als isquiotibials de la cama esquerra, i dimecres a la Copa Catalunya van ser Dani Romera i Perea. El primer té un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre i un altre esquinç al turmell esquerre, mentre que Perea té unes molèsties musculars a l’adductor esquerre. Borja López i Cámara són dubte per les molèsties que arrosseguen. A més, els juvenils Aleñá i Mujica s’han entrenat amb el Barça B aquest dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut