Gerard López: “Hem de competir, som el Barça i no podem abaixar els braços”

Gerard López: “Hem de competir, som el Barça i no podem abaixar els braços”

L’entrenador del Barça B ha parlat del duel d’aquest diumenge a Palma contra l’Atlètic Balears (12 hores) a Son Malferit amb sis baixes importants

El Barça B visita aquest diumenge l’Atlètic Balears (12 hores) en un duel en què tots dos equips ja estan lluny de les places de play-off, tot i que ambdós volen acabar la Lliga al més amunt possible. El filial té sis baixes importants per afrontar aquest partit després que els balears guanyessin la Copa Federació aquest dimecres contra el Rayo Majalahonda.

Seguir competint fins al final

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès Barça TV com a prèvia del partit d’aquest diumenge, i ha dit: “És un partit complicat, un d’aquests equips incòmodes que coneixen la categoria on estem”. Sobre el rival: “Tot i que estaven cridats a estar a play-off, ve d’una mala ratxa a la Lliga, però va guanyar la Copa Federació dimecres i el canvi d’entrenador els va anar bé”. Per acabar, el de Granollers confia a repetir resultat a Mallorca i acabar bé la Lliga: “L’últim precedent a Mallorca va ser una victòria contra el Llosetense; esperem que es repeteixi el resultat. Hem de competir al màxim, som el Barça i no podem abaixar els braços”.

Cinc baixes per lesió i una per sanció

Aquest dissabte hem sabut que Sergi Samper es perdrà el que queda de temporada per una lesió al mal·lèol tibial de la cama dreta. Gerard es lamentava: “És una baixa important, estem tenint mala sort últimament amb les lesions, la majoria traumàtiques”. Aquesta baixa se suma a les de Palencia, Xemi, Dani Romera i Ortolá, per lesió, i a la de Fali, per sanció. Per contra, Sergio Juste ha rebut l’alta mèdica, i els juvenils Aleñá, Mujica i Carbonell s'han entrenat tota la setmana amb l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut