Gerard Gumbau, protagonista de l’acte de presentació de la 16a edició del torneig MIC a Girona

Gerard Gumbau, protagonista de l’acte de presentació de la 16a edició del torneig MIC a Girona

El migcampista del filial blaugrana ha recordat els anys en què va disputar aquesta prestigiosa competició i ha aprofitat per repassar l’actualitat del Barça B

Si fa uns dies era Sergi Roberto el gran protagonista de la presentació de la 16a edició del torneig MIC a Barcelona, aquesta tarda ho ha estat Gerard Gumbau. El migcampista del Barça B, gironí de naixement, coneix molt bé aquesta competició, on hi va jugar en dues ocasions quan era jugador de les categories inferiors del Girona. “De petits, per a nosaltres, el MIC era una competició que ens engrescava des de principi de temporada”, ha reconegut Gumbau en l’acte de presentació que s’ha celebrat, aquest dimarts, a l’auditori Josep Viader de Girona.

El blaugrana, que ha compartit escenari amb Joan Jordán –futbolista del RCD Espanyol-, també ha destacat la gran oportunitat que representa per als clubs més humils: “És un torneig molt important que et dóna la oportunitat d’enfrontar-te amb equips contra els que mai podries jugar”. En l’edició d’enguany, hi participaran equips com el Barça, el Reial Madrid o el Manchester City, i s’estrenaran clubs com el Pilipines Dragons i conjunts del Perú i del Pakistan.

Centrat en el Barça B

Gumbau també ha aprofitat l’acte per repassar l’actualitat del filial, i ha reconegut que només pensa en el Barça B: “Estic totalment centrat en l’equip i en la bona ratxa que portem. Esperem poder arribar als play-off”. Durant l’acte, el gironí ha estat sorprès amb un vídeo en què el seu excompany al Girona, Vivancos –actual jugador de l’Hèrcules– ha repassat algunes anècdotes divertides que van viure en la seva etapa al club gironí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut