fcb.portal.reset.password

Gerard López durant l'entrenament d'aquest divendres a la Ciutat Esportiva / MIGUEL RUIZ-FCB

Després de la derrota el passat cap de setmana a casa contra l’Hospitalet, el filial visita el camp complicat de l’Olot (17 hores) aquest diumenge. De fet, els de la Garrotxa tenen els mateixos punts que els blaugrana, un, però tots dos equips voldran sumar-ne tres aquest diumenge per distanciar-se de la part baixa de la taula.

Tot enfocat cap a l’Olot

El tècnic del filial, Gerard López, va atendre Barça TV i fcbarcelona.cat on va dir: “és un partit important, com tots, però especialment perquè estem desitjant que arribi ja la primera victòria”. “És un camp complicat, difícil, l’Olot és un bon equip de futbol que sap al que juga però nosaltres estem preparats després una setmana llarga d’entrenaments i esperem que es facin les coses bé i això estic convençut que ens portarà a la victòria” ha afegit el de Granollers. Gerard ha acabat de descriure els olotins així: “ens apretaran perquè només tenen un punt i els nanos ho saben. Hem d’agafar confiança perquè arribin les victòries”.

Juste, Campins i Kaptoum, baixes segures

Aquest dissabte l’equip farà l’última sessió d’entrenament abans del partit de diumenge, quan es desplaçarà a Olot al matí i on dinarà abans del compromís a les 17 hores. Juste, Campins i Kaptoum seguiran sent baixa per lesió, mentre que Gumbau és dubte però el mateix Gerard López no el descarta pel partit tot i que s’està entrenant amb el primer equip de Luis Enrique.

Tornar a dalt