fcb.portal.reset.password

El tècnic Gerard López confia en aconseguir la primera victòria al Mini / GERMÁN PARGA-FCB

Torna el futbol al Mini, amb dos partits en tres dies. El primer, aquest diumenge, el Barça B es veurà les cares amb l’Hèrcules (17 hores / Barça TV i Esport 3). Els alacantins només tenen un punt més que els blaugrana tot i que venen a Barcelona amb la necessitat de sumar els tres punts. Els de Gerard, amb la moral alta després de guanyar a Olot.

Guanyar al Mini, una necessitat

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès als mitjans informatius com a prèvia del partit d’aquest diumenge on ha dit que: “Tenim bones sensacions després de la victòria de l’altre dia. Ara tenim la necessitat de sumar al Mini, ha de ser el camp on ens hem de fer forts i hem de ser més nosaltres. “El Mini és el camp on l’equip ha de donar la seva millor versió” ha afirmat el de Granollers. Sobre el rival, Gerard ho té clar: “És un històric, un gran equip. Afició, equip i camp de Primera Divisió. Però que tampoc ha començat bé, veient les declaracions aquesta setmana del capità i l’entrenador, ells ho veuen com una final”.

Llista de 17 convocats

Aquest dissabte l’equip ha fet la seva última sessió d’entrenament abans del partit de diumenge i l’entrenador Gerard López ha donat la llista de 17 jugadors convocats amb les baixes per lesió de Juste, Campins i Kaptoum, i de Gumbau, per estar amb el primer equip. Els convocats són els següents: Ortolá, Ondoa, Godswill, Palencia, Costa, Tarín, Grimaldo, Samper, Ros, Babunski, Maxi Rolón, Cámara, Aitor, Dongou, Quinti, Enguene i el juvenil Carles Aleñá. Es queden fora per decisió tècnica Bagnack i Suárez.

Tornar a dalt