Dani Romera, Ezkieta, Moisés i Fali, a punt per debutar amb el filial

Dani Romera, Ezkieta, Moisés i Fali, a punt per debutar amb el filial

Quatre de les sis incorporacions del filial ja estan a disposició del seu entrenador un cop complerta la sanció FIFA i podrien debutar contra el Cornellà

El tècnic del Barça B, Gerard López, pot comptar des d’aquesta setmana amb quatre jugadors més per poder fer l’alineació de cara al primer partit de la segona volta, contra el Cornellà. I és que quatre de les sis incorporacions que el Club ha portat a terme des de l'estiu passat (Dani Romera, Ezkieta, Moisés i Fali) ja estan disponibles per al de Granollers, a excepció de Xemi i el brasiler Robert, que estan pendents de resoldre temes administratius i s’espera que puguin començar a jugar properament.

Consistència al darrere i pólvora al davant

El filial blaugrana buscarà una major capacitat golejadora amb el davanter Dani Romera, que la temporada passada va marcar 15 gols amb l’Almeria B, i amb els migcampistes amb l'arribada Xemi i el brasiler Robert. Al darrere, Ezkieta, Fali i Moisés aportaran caràcter i consistència defensiva. Tot això, a partir d’aquest dissabte a les 19 hores contra el Cornellà al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut