CE l’Hospitalet - Barça B: I si cau la tercera victòria consecutiva?

CE l’Hospitalet - Barça B: I si cau la tercera victòria consecutiva?

19.15 hores (Esport 3): Els de Gerard López volen aconseguir la tercera victòria consecutiva i seguir imbatuts aquesta segona volta El nou fitxatge Borja López encara no podrà estar amb els seus companys, així com tampoc Cámara i Suárez, lesionats

Dues victòries consecutives. Això és el que ha aconseguit el filial en aquesta segona volta de competició. Això no passava des de principis de la temporada passada, i ara, els de Gerard López no volen que s’aturi. Aquest dissabte visiten l’Hospitalet (19.15 hores / Esport 3) un rival directe per sortir de la zona baixa de la classificació, amb l’objectiu d’aconseguir, perquè no, la tercera seguida.

Equip totalment renovat

L’equip riberenc ocupa la 14a posició a la taula amb set victòries, cinc empats i onze derrotes i que ve de perdre la passada jornada contra el Reus (2-0). Per aquest partit, el tècnic Martí Cifuentes comptarà amb la següent llista de convocats: Oinatz Aulestia, Andrés Díez, Dani Fernández, Guillem Savall, Óscar Sierra, Aleix Coch, Héctor Rodríguez, David López, Cristian Gómez, Miki Múñoz, Raúl Torres, Christian Alfonso, Tià Sastre, Gerard Oliva, Xavi Puerto, Iván Guzmán i David Corominas. D’entre els noms destaquen els nous fitxatges, ja que és un dels equips que més s’ha reforçat de la categoria. De totes maneres, els riberencs són un equip molt complicat com van demostrar a la primera volta imposant-se (1-3) al Miniestadi. Això si, el Barça B de Gerard López ve de guanyar dos partits consecutius i volen seguir amb la ratxa aconseguint la tercera. El partit es podrà seguir en directe pel canal Esport 3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut