CD Alcoià-Barça B: A l’assalt d'El Collao i les posicions capdavanteres

CD Alcoià-Barça B: A l’assalt d'El Collao i les posicions capdavanteres

17 hores (Esport 3): Els de Gerard López buscaran aconseguir la setena victòria consecutiva Tarín, un cop complert el partit de sanció, és l’única novetat a la convocatòria de Gerard

I si cau la setena? Aquest és el sentiment del Barça B, ara mateix en plena bona ratxa després de sis victòries consecutives i sense encaixar cap gol en els sis partits. Aquest diumenge (17 hores / Esport 3) intentaran seguir el mateix camí a El Collao, el camp de l’Alcoià, que ara mateix té tres punts més que els blaugranes. En cas de victòria, els de Gerard López es quedarien a tocar de les places de play-off.

Els últims tres partits, blaugrana

L’Alcoià ocupa la 5a posició a la taula amb 12 victòries, set empats i vuit derrotes i ve de perdre la passada jornada contra el Reus (3-0), que és el segon classificat. Tot i aquesta derrota per tres gols, és el segon equip menys golejat de la categoria, amb 21 gols en 26 jornades. Per a aquest partit el tècnic Andrés Palop té el dubte de Borja Sánchez, però recupera Fran Miranda i el seu màxim golejador, Yacine. Els últims precedents entre els dos equips són favorables al Barça B. Al partit de la primera volta al Mini els de Gerard es van imposar (1-0), així com en l’últim precedent a El Collao, la temporada 2011/12, amb victòria (1-4) amb gols de Dos Santos, Carmona, Rafina i Tello. Ara els de Palop estan per davant a la taula, però l’objectiu del filial no és altre que seguir amb la ratxa i atrapar-los a la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut