Barça B - Vila-real B: El líder visita un Mini que vol ser un fortí

Barça B - Vila-real B: El líder visita un Mini que vol ser un fortí

18.30 hores (Esport 3): Els de Gerard López volen seguir la bona ratxa a costa d’un líder destacat Suárez, lesionat, i Tarín, sancionat, són les baixes confirmades de Gerard López en busca de la quarta victòria consecutiva a casa

Després de sis victòries consecutives i sense rebre cap gol, la setmana passada al camp de l’Alcoià es va truncar la ratxa amb un empat a tres. Aquest dissabte (18.30 hores / Esport 3) els de Gerard López reben el líder, el Vila-real B, amb l’objectiu d’augmentar la ratxa a nou partits sense perdre i retallar punts al primer classificat.

Un equip fet per pujar

El filial del Vila-real ocupa la primera posició a la taula amb 16 victòries, nou empats i només tres derrotes, les tres fora de casa contra Alcoià (2-0), Badalona (1-0) i Llosetense (1-0). La passada jornada va empatar contra el Reus (1-1), segon classificat. L’entrenador groguet, Paco López, no podrà comptar amb els lesionats Felipe, Peris i Franco Acosta, i té els dubtes de Javi Ramirez i Marcos Mauro. A la prèvia del partit va dir: “El Barça B és un equip que ha canviat molt respecte a la primera volta. Ara tenen jugadors amb més experiència i amb la mateixa qualitat. Ara mateix, el més perillós és la dinàmica que porten”.

Un partit per gaudir del futbol

Tal com va dir a la prèvia el tècnic blaugrana, Gerard López, “segurament és el millor partit que es pot veure a la categoria”. És per això que s’espera més afluència de públic a les graderies d’un Mini que vol seguir sent un fortí després de tres victòries consecutives. L’entrada és gratuïta per als socis i els menors de 12 anys. Gerard té les baixes de Suárez per lesió i Tarín per sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut