Barça B – València Mestalla: Un Sant Jordi amb duel de filials al Mini

Barça B – València Mestalla: Un Sant Jordi amb duel de filials al Mini

18.15 hores (Esport 3): Els de Gerard López volen tornar a guanyar al Mini després de dos partits sense fer-ho malgrat les sis baixes importants

En aquest dia tan especial com és Sant Jordi, el Barça B de Gerard López viurà la 35a jornada de Lliga al Mini contra el València Mestalla (18.15 hores / Esport 3). Els de Gerard, que fa dos partits que no aconsegueixen guanyar al Mini, voldran tornar a fer-ho davant la seva afició contra un filial valencianista molt millorat respecte a la primera volta.

Equip millorat però en situació similar

El València Mestalla ocupa la 12a posició a la taula amb 12 victòries, 8 empats i 14 derrotes, i ve de guanyar el Reus Deportiu, segon classificat, la passada jornada. El filial valencianista té les baixes de Sito i Akapo, sancionats, i de Cedric, Ovejero i Lato, lesionats. Al partit de la primera volta a l’estadi Antonio Puchades el Barça B es va imposar (0-3). L’entrada és gratuïta per als socis i els menors de 12 anys. Gerard López té les baixes de Palencia, Xemi, Dani Romera, Samper, Ortolá i Borja López, però recupera Fali un cop complerta la sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut