Barça B – CE Sabadell: Un dels reptes pendents d’aquesta temporada

Barça B – CE Sabadell: Un dels reptes pendents d’aquesta temporada

18 hores (Esport 3): Els de Gerard López volen guanyar als arlequinats després d’un empat i una derrota a la Copa aquesta temporada, i no perdre de vista les posicions d’ascens

Tot i que aconseguir l’ascens és molt complicat, el Barça B vol apurar les seves opcions i passa per guanyar tots els partits que pugui. Aquest dissabte (18 hores / Esport 3) el Sabadell visita el Miniestadi, un dels partits que té més al·licients d’aquí a final de temporada. En els dos duels anteriors aquesta temporada amb els vallesans, els de Gerard han aconseguit un empat i una derrota, a la final de la Copa Catalunya. És per això, que aquest dissabte, ja que a la tercera va la vençuda, volen la victòria.

Situació similar a la taula

El Sabadell ocupa la 11a posició a la taula amb 12 victòries, 8 empats i 12 derrotes però que les últimes tres jornades ha guanyat al Villarreal B i al Reus Deportiu, i ha empatat a zero a Lleida. Adri Díaz i Sandro tornen a estar a disposició de Miguel Álvarez i estan a la convocatòria. Yeray és baixa per acumulació de targetes i De Val, Lucas Viale i Juanjo, per lesió. Al partit de la primera volta a la Nova Creu Alta el resultat va ser d’empat a dos. L’entrada és gratuïta pels socis i menors de 12 anys. Gerard López té les baixes de Palencia, Xemi, Juste, Dani Romera i Ortolá, mentre que recupera a Tarín, Perea i Costa, amb l’alta mèdica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut