Barça B-Atlètic Llevant: Seguir la bona línia al Mini en busca de la sisena consecutiva

Barça B-Atlètic Llevant: Seguir la bona línia al Mini en busca de la sisena consecutiva

20.45 hores (Esport 3): Els de Gerard López volen aconseguir la sisena victòria consecutiva que els aproparia a les posicions capdavanteres Suárez, lesionat, Tarín, sancionat, i el brasiler Robert pendent de resoldre temes burocràtics, són baixa

De moment les cinc victòries consecutives i a més amb la porteria a zero han portat al Barça B a allunyar-se de la zona baixa de la taula. Aquest dissabte (20.45 hores / Esport 3) els de Gerard López reben a l’Atlètic Llevant buscant la sisena victòria consecutiva, la tercera al Mini, per enganxar-se a les posicions capdavanteres de la Lliga ja que hi ha molt enfrontaments directes.

Igualtat a la primera volta

El filial del Llevant ocupa la 16a posició a la taula amb set victòries, sis empats i tretze derrotes i ve d’empatar la passada jornada contra el Reus (1-1), segon classificat, després que els reusencs empatessin de penal a l’últim minut de partit. Per aquest partit, el tècnic Miguel Ángel Villafaina no podrà comptar Cote i Miquel, lesionats, Traver, sancionat, i Pepelu que està amb la selecció valenciana sub18. La llista de convocats és: Koke, Zagalá, Chupi, Zubiri, Luca, Dani Calvo, Jair, Artabe, Ribelles, Valiente, Víctor Alonso, Fran Núñez, Nanclares, Colau, Manu Viana i Delgado. No obstant, el partit de la primera volta a Buñol es va caracteritzar per la igualtat a més del resultat final (0-0). L’àrbitre va anular un gol legal de Tarín però les ocasions dels dos equips van ser semblants. Aquest dissabte el Barça B buscarà seguir la bona ratxa al Mini, on els socis i els menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut