Badalona-Barça B: Mantenir la il·lusió per seguir escalant a la taula

Badalona-Barça B: Mantenir la il·lusió per seguir escalant a la taula

17 hores (No hi ha TV): Els de Gerard López intentaran aconseguir la segona victòria consecutiva a la Lliga després de guanyar el Llosetense la passada jornada

Un altre partit fora de casa, i un altre partit en què les venjances particulars de la primera volta s’han de fer efectives. El Barça B va perdre contra Llosetense i Badalona a la primera volta, i després de la victòria la passada jornada ara toca intentar guanyar el Badalona (17 hores) per aconseguir la segona victòria consecutiva.

El Badalona encara no està salvat i necessita els punts

Els escapulats ocupen la 13a posició a la taula amb 9 victòries, 12 empats i 11 derrotes, i vénen de perdre la jornada passada contra el Reus Deportiu (3-1). Els de Manolo González es van imposar al Miniestadi (0-1) a la primera volta, fet que va allargar la pitjor ratxa del filial a la Lliga amb tres derrotes consecutives al mes de novembre. Ara les coses són diferents i el Barça B està vuit punts per sobre. El Badalona, que té el descens a sis punts, necessita guanyar per evitar patir. A Montigalà són un equip fort i sòlid que posarà les coses molt difícils.

Sis baixes per lesió i dos juvenils a la llista

Després de les baixes per lesió que acumula el Barça B, Gerard López ha cridat Mujica, que ja ha participat en els últims dos partits, i Aleñá, del Juvenil A. Fali i Moisés són novetats a la Lliga després de complir un partit de sanció. Costa, Xemi, Juste, Perea, Dani Romera i Tarín són baixa per lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut