fcb.portal.reset.password

Jordi Vinyals ha preparat el seu primer partit amb el Barça B / GERMÁN PARGA - FCB

El Barça B juga aquest dissabte davant l’Alabès la 25a jornada de la Lliga Adelante (20 hores, Esport3 i LaLigaTV.es) en unes circumstàncies diferents, ja que Jordi Vinyals s’estrenarà a la banqueta del Miniestadi dirigint el filial després que aquesta setmana el Club rescindís el contracte d’Eusebio Sacristán. Aquest dissabte, però, arriba el primer partit de l’era Vinyals contra l’Alabès.

Il·lusió i treball

Aquest divendres el tècnic de Cardedeu ha atès els mitjans informatius, i ha afirmat: “Les circumstàncies no són les millors, m’hauria agradat més que passés a l’inici de temporada, però la il·lusió i les ganes d’entrenar aquest equip les tinc igual o més”. “La transició no s’ha notat gaire però sí en la manera de treballar. Una de les coses positives és que coneixem pràcticament tots els jugadors, perquè els hem tingut jo i el Pep Muñoz”, ha afegit Vinyals.

L’Alabès, la primera pedra

Respecte al rival d’aquesta jornada, l’Alabès de Vitòria, el tècnic del filial ha assegurat: “És un equip que juga bastant directe. Defensivament treballen molt junts i, a més, són molt bons en el tema de l’estratègia, tant ofensivament com defensivament”. Preguntat per si veu motivats els seus jugadors, Vinyals ha dit: “La majoria de jugadors estan molt il·lusionats. El primer que els vaig dir és que hem de ser un equip i hem de tenir intensitat als entrenaments. Tots tenen moltes ganes de canviar la situació. Saben que el més important és l’equip”.


Jordi Vinyals: "És una gran il·lusió entrenar... por fcbarcelona

La convocatòria, el dia de partit

Un dels canvis que ha introduït Jordi Vinyals és que la convocatòria sortirà el mateix dia del partit al matí. Així doncs, dissabte al matí se sabran els 18 jugadors que estaran a la llista per jugar contra l’Alabès. Els que no hi podrà ser seran Lucas, Kaptoum i Halilovic. Els dos primers continuen recuperant-se de les seves lesions, mentre que el croat pateix un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre i la seva evolució en marcarà la tornada als entrenaments.

Tornar a dalt