Valladolid – FC Barcelona: Derrota al José Zorrilla (7-0)

El filial blaugrana no ha tingut opcions davant un efectiu rival que ha decidit el triomf a la primera part

El Barça B ha caigut aquest diumenge contra el Valladolid per 7-0 a l’Estadi José Zorrilla. El filial blaugrana no ha pogut prendre el control del partit en cap moment davant un efectiu i solvent Valladolid en l’últim matx de l’any.

Els blaugranes han començat amb moltes ganes i amb la mentalitat dominadora, però el Valladolid no l'hi ha posat gens fàcil, amb una pressió avançada impossibilitant treure la pilota per baix. Malgrat això, els nois d’Eusebio han intentat generar ocasions. Al minut 6 Adama ha cavalcat perla  banda dreta, ha cedit enrere per Sandro i el seu xut ha acabat a córner. Uns minuts després, Halilovic ha picat un servei de córner i el cop de cap ha fregat el segon pal.

Les bones intencions del filial blaugrana es veurien esmicolades a continuació. En el minut 24, Óscar González ha rematat una falta lateral per marcar el primer gol dels locals, i sense temps de reacció, Mojica ha fet el segon. En un nou intent per apropar-se a la porteria local, Halilovic ha arribat al límit de l’àrea per assistir Sandro, que ha xutat massa alt.

Com un gerro d’aigua freda ha arribat el tercer. Mojica ha centrat des de la banda esquerra i Macky, en intentar tallar l’assistència, s’ha marcat en pròpia porteria. Els blaugranes no han tirat la tovallola i han continuat generant joc al mig del camp, però no han aconseguit connectar amb els davanters. Abans de marxar a vestidors, en una acció a pilota aturada, similar a l’1-0, el mateix Òscar González ha anotat el quart.

A la represa, els nois d’Eusebio s’han volgut centrar a tancar línies, pressionar i treure la pilota, però el Valladolid era el clar dominador de la situació. En una acció entre Peña i l’exblaugrana Jeffren, la pilota ha acabat al fons de la xarxa de la porteria d’Ortolá (5-0). El Barça B ha buscat el gol de l’honor amb dues bones actuacions de Joan Román: una s’ha estavellat al travesser i la segona l’ha rebutjat Javi Varas. L’esforç i les ganes no han estat suficients, i un efectiu Valladolid ha tancat el partit amb dos gols més de Mojica i Bergdich per al 7-0 definitiu.