Osasuna – Barça B: Estrena amb derrota (2-0)

Dos gols de Nino sentencien a El Sadar un Barça B que ha creat poques ocasions

El Barça B ha arrencat la Lliga 2014/15 amb derrota. Dos gols del davanter Nino, un en cada meitat del partit, han condemnat un Barça B que mai s’ha trobat del tot còmode a El Sadar, un estadi de Primera fins fa pocs mesos. La desfeta, que servirà de lliçó de cara al futur, s’ha produït sense Samper, Sandro i Munir, tots ells treballant sota les ordres de Luis Enrique al primer equip.

L’Osasuna arrenca millor

El conjunt local ha estat el que ha començat més endollat. El Barça B tenia problemes per controlar la pilota i ha patit durant la primera mitja hora de partit, en què ha arribat el gol de Nino amb una precisa rematada de cap des del punt de penal. El porter Ortolà, amb dues bones intervencions, ha evitat un resultat més ample en aquest tram inicial.

El Barça B s'ha despertat a partir del minut 35. Ha estat en els últims minuts del primer temps quan Bicho i Halilovic, amb xuts des de fora de l’àrea, han intimidat per primer cop la porteria de Riesgo.

Dongou frega l’empat

La represa ha tingut de tot. Primer, una gran ocasió de Dongou, que ha fregat l’empat en un un contra un al minut 49. Després, diverses ocasions per a Nino, que ha vist com se li anul·lava un gol –per fora de joc– després d’una gran aturada d’Ortolà. L’Osasuna no ha abaixat el ritme i ha continuat sent el dominador d’un partit en què el Barça B mai s’ha trobat còmode del tot.

De fet, la primera rematada dels blaugranes entre els tres pals s’ha produït al minut 72. Ha estat un xut llunyà de Babunski, que segons més tard ha reclamat un penal en una acció per la banda esquerra. Tot i la voluntat culer, els locals mai han vist perillar la seva victòria. Menys encara quan Nino ha aprofitat una mala entesa entre Ortolà i la seva defensa per fer el 2-0 definitiu a porta buida. El debut a El Sadar serà una bona lliçó per als d'Eusebio de cara al futur.