Ortolá: “Els tres porters competirem per un lloc”

Ortolá: “Els tres porters competirem per un lloc”

El porter de Xàbia afronta la segona temporada al filial blaugrana i assegura que l’equip té moltes ganes de repetir la fita de l’any passat

El filial blaugrana continua la preparació de cara a la propera temporada a les instal·lacions de Torremirona, una campanya que serà la segona per a Adrià Ortolá a les files del Barça B. Després de l’adéu de Miguel Bañuz i amb Jordi Masip al primer equip, el de Xàbia és l’únic supervivent de la porteria de l’any passat. Sota pals, s’incorporen José Aurelio Suárez i Ondoa, tots dos procedents del Juvenil A.

En una entrevista a Barça TV i fcbarcelona.cat, el de Xàbia s’ha mostrat confiat pel que fa a la competència a la porteria. Tot i que és l’únic de tots tres que continua a la plantilla respecte de la temporada passada, sap que haurà de competir per un lloc a l’onze: “La competitivitat és sana. Fem la nostra feina, primer per poder ajudar l’equip i després per fer les coses bé per nosaltres mateixos”.

Ambiciosos de cara a la propera temporada

Tot i les moltes cares noves que el Barça B presenta respecte de la temporada passada, l’equip confia a poder assolir de nou la fita de l’any passat, en què els d’Eusebio van acabar tercers a la Lliga Adelante. “L’equip està amb moltes ganes de competir i poder repetir el que va fer la temporada passada”. “És un repte per a tots”, afegeix.

Convivència i companyonia a Torremirona

Aquest any, Eusebio Sacristán comptarà amb un equip molt jove i amb moltes cares noves a les seves files després de l’arribada dels fitxatges i els jugadors procedents del Juvenil A. Malgrat que alguns membres encara estan amb el primer equip, l’'stage' a Torremirona els ha permès conviure més entre ells. “S’han adaptat molt bé. La companyonia que creem aquí serà molt bona”, assegura.

S'incorporen Bagnack, Adama i Patric

El Barça B disputa el segon matx de pretemporada divendres a partir de les 20 hores davant l’Olot. Aquest enfrontament se suma als dos partits d’entrenament davant el Figueres i el Navata.

Aquest dijous s'han incorporat a la dinàmica de treball de l'equip d'Eusebio Bagnack, Adama i Patric, jugadors que fins ara estaven realitzant la pretemporada amb el primer equip. Els dos primers han treballat amb normalitat, mentre que al lateral Patric se li han minimitzat les molèsties que li van impedir viatjar a Ginebra, però continua fent tractament. Està previst que divendres es reincorpori al grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut