Ondoa, Bagnack i Dongou, convocats amb la selecció del Camerun

Ondoa, Bagnack i Dongou, convocats amb la selecció del Camerun

Els tres jugadors del filial són a la primera llista de Volter Finke després del Mundial Cap dels tres va ser al Brasil representant la selecció camerunesa

Aquest diumenge s'ha conegut que els jugadors del Barça B Ondoa, Bagnack i Dongou són a la llista de 25 convocats de Volter Finke per als compromisos de classificació de la Copa Àfrica que disputarà el Camerun el 6 i el 9 de setembre contra la República Democràtica del Congo i la Costa d'Ivori. No és a la llista Alex Song, a causa de la sanció que arrossega per la seva expulsió al Mundial del Brasil.

És la primera llista oficial del tècnic del combinat camerunès després de la cita mundialista i la primera en què inclou el porter blaugrana Fabrice Ondoa, que encara no ha debutat amb el primer equip camerunès. Els que sí que han estat convocats amb anterioritat han estat Jean-Marie Dongou i Frank Bagnack, que d'aquesta manera tornen a la convocatòria amb la seva selecció.

Neymar Jr, amb el Brasil

Cal recordar que també està ja convocat per jugar compromisos internacionals el davanter brasiler Neymar Jr. L''11' del Barça està a la primera llista que va donar Dunga com a nou tècnic de la selecció del Brasil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut