Jordi Vinyals: “L’actitud dels jugadors ha estat molt bona”

Jordi Vinyals: “L’actitud dels jugadors ha estat molt bona”

El tècnic del filial blaugrana ha destacat la intenció dels seus futbolistes per remuntar el partit tot i les adversitats

L’entrenador del Barça B, Jordi Vinyals, ha valorat de manera positiva l’actitud dels jugadors sobre la gespa del Municipal de Palamós: “L’actitud dels futbolistes ha estat molt bona, fins i tot accelerada en algunes ocasions. Aquesta és la línia a seguir, sabem que hem de corregir coses en defensa i hem d’intentar tenir més possessió en atac per treure el màxim rendiment de la nostra qualitat”, ha expressat el tècnic.

Vinyals ha explicat que les condicions meteorològiques no eren les més idònies per afavorir l’espectacle i ha explicat que segurament ha estat un partit atípic dels que es poden trobar fins a final de temporada: “Ens hem intentat adaptar el millor possible, però el vent ha condicionat molt i entre la tramuntana i l’estat de la gespa el partit s’ha igualat en la manera de jugar de tots dos equips i no ens ha afavorit gens per poder circular la possessió amb una certa velocitat i tenir possibilitats reals de perill”.

El tècnic de Cardedeu ha reconegut que el vent ha afavorit el joc de la UE Llagostera: “El seu estil es basa més a fer un joc més directe, de buscar l’esquena dels seus defensors i buscar segones jugades i això els ha anat força bé, tot i que nosaltres ens hem defensat molt bé”, ha admès Vinyals.

Gerard Gumbau, per la seva banda, ha reconegut que l’equip té optimisme per afrontar els compromisos següents: “Ens estem adaptant de la millor manera possible, confiem en Vinyals i a dins del vestidor estem segurs que ho tirarem endavant”.

Pel que fa a la climatologia, Gumbau ha destacat que el vent els ha complicat el seu joc: “La tramuntana no ens deixava tenir gaires opcions en el joc, però ho hem intentat fins al final i no ha pogut ser”. Sergi Samper també ha coincidit amb el seu company en la valoració del partit: “Ens han marcat un gol de servei de banda directa i a la segona meitat quan teòricament teníem el vent a favor, aquest s’ha aturat i no hem pogut aprofitar les ocasions per marcar”.

Finalment, Sergio Juste ha reconegut que el Llagostera ha tingut sort en el gol, però que tot i la diana matinera dels locals “l’equip ha intentat jugar al seu estil, amb la pilota controlada, tot i que era complicat mostrar-ho”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut