Jordi Vinyals: “Hem de seguir endavant”

Jordi Vinyals: “Hem de seguir endavant”

El tècnic considera que l’equip mereixia puntuar contra el Valladolid i que cal sumar “tants punts com sigui possible” en les tres últimes jornades

La derrota d’aquest dimarts contra el Valladolid ha impedit al Barça B acostar-se a la permanència. “Crec que aquest equip mereixia capgirar el marcador, però ara hem de seguir endavant”, ha explicat el tècnic Jordi Vinyals. “Hem de sumar el màxim de punts possibles, mirar què passa (amb els rivals) i acabar amb les millors sensacions possibles”, ha afegit.

L’entrenador del filial ha lamentat la mala sort en accions desafortunades com els gols en pròpia porta: “No és normal i això no t’ajuda quan ets aquí a baix”. “Ara hem d’anar a Las Palmas a lluitar i treure els tres punts”. L’equip blaugrana jugarà dissabte (21.30 hores) a l’estadi de Gran Canària, on estarà obligat a ser més efectiu que en el duel contra el Valladolid: “Hem tingut ocasions clares per posar-nos per davant en el marcador, però no som contundents en cap de les dues àrees”, ha dit Vinyals, tot reconeixent que “els jugadors han fet un esforç brutal”.

El vestidor no tira la tovallola

El repte d’aconseguir la permanència és possible matemàticament i, per tant, l’equip no ha abaixat els braços. Així ho ha reconegut Joan Campins: “Mentre hi hagi vida hi haurà esperança i a Las Palmas no podem perdonar”. En el mateix sentit s’ha expressat Lucas Gafarot: “Seguirem creient en la permanència i no ens queda una altra opció que guanyar a Las Palmas”.  “L’equip s’ha crescut i ha lluitat de tu contra grans rivals, ens falta finalitzar a les dues àrees”, ha puntualitzat Sergi Palencia, que també creu en la salvació.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut