fcb.portal.reset.password

Alejandro Grimaldo, durant l'entrevista a Barça TV. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

Alejandro Grimaldo va pentinar l’actualitat del Barça B i les seves sensacions d’aquesta primera volta del filial aquest dimarts al programa ‘Promeses’ de Barça TV. “Estem molt contents per la victòria aquest cap de setmana contra el Recreativo. Necessitàvem aquesta victòria, sortir d’una dinàmica negativa sempre és difícil però els que fa més temps que som a l’equip sabíem que arribaria el moment”, va explicar el valencià.

“El millor del partit del cap de setmana va ser la unió de l’equip dintre del terreny de joc. El míster ens ho demanava feia setmanes”, va afegir.

Assumir lideratge a l’equip

“Aquest any no tenim aquella veterania que hi havia altres anys, però els jugadors que fa més temps que hi som hem de fer un pas endavant”, va comentar el defensor blaugrana, que va arribar d’infantils al Club. “Hi ha diversos jugadors més joves però tots units hem de fer aquest pas endavant”, va afegir Grimaldo. Tot i ser el lateral esquerre titular del Barça B, Alejandro ha comès només vuit faltes i ha vist una targeta groga: “Potser és un fet que cal millorar, hauria de ser més contundent; ho treballo”.

A més, el lateral valencià ha marcat dos gols en aquesta primera volta, tots dos de llançament de falta: “Des de sempre ha estat una de les meves virtuts, les faltes, i s’està notant aquesta temporada, ja que puc xutar més perquè tinc més experiència a l’equip”. Per acabar, Grimaldo va donar esperances a una millor segona volta de l’equip: “A la primera volta sempre ens costa, però a la segona es veurà la milloria. Personalment, em sento amb molta confiança, ja que el míster me l’ha donat, i això es nota”.


Entrevista de Grimaldo en el 'Promeses' de BarçaTV por fcbarcelona
Tornar a dalt