Eusebio: “No hem aconseguit trobar el nostre joc”

Eusebio: “No hem aconseguit trobar el nostre joc”

El tècnic del Barça B va valorar la derrota contra el Tenerife pensant en els pròxims partits i considerant que s'ha d’analitzar "el que ha passat per corregir-ho de cara al futur"

El Barça B va sumar aquest diumenge la seva segona derrota a domicili de la temporada, i el tercer desplaçament sense sumar els tres punts, després dels dos empats a Mallorca i Santander. El tècnic del filial, Eusebio Sacristán, no va ocultar a la roda de premsa posterior al partit que el Tenerife va ser superior: “Ens ha costat molt trobar el nostre joc, el Tenerife ha sortit molt intens i agressiu i creant-nos situacions de perill amb facilitat al primer temps”.

El Tenerife, superior

Eusebio també va mirar de treure la vessant positiva de la derrota per aprendre de tots els partits: “Hem d’analitzar el que ha passat i corregir-ho de cara al futur, no hem aconseguit trobar el nostre joc”. No obstant, el Barça B segueix en una situació còmoda a meitat de taula i el Tenerife necessitava els punts: “Ells estaven en una situació complicada i han sortit a totes, cada partit en aquesta categoria és diferent, són partits molt intensos, molt igualats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut