Eusebio: “Hem jugat per guanyar”

Eusebio: “Hem jugat per guanyar”

L’entrenador blaugrana ha destacat la reacció de l’equip a la segona meitat i creu que l’empat és just Sandro Ramírez ha tornat a jugar amb el filial i el tècnic ha explicat la seva situació

L’entrenador del Barça B, Eusebio Sacristán, ha valorat positivament la reacció que ha tingut l’equip a mesura que han passat els minuts: “A poc a poc hem anat agafant el control de la pilota, s’ha igualat el partit i hem tingut ocasions per guanyar. El que està clar és que els dos equips hem jugat per guanyar”. El tècnic del filial ha volgut puntualitzar que, tot i l’empat, “si després de tot el que han fet els dos equips per aconseguir els tres punts haguéssim sortit del partit sense recompensa hauria estat massa dolorós per a qualsevol dels dos”.

Eusebio ha reconegut que “l’Sporting ha sortit molt bé durant la primera meitat”. “És un equip molt complet, amb un grup de joves de la casa i que domina totes les facetes del joc; hem aguantat bé als primers minuts i Ortolá ha estat sensacional”."Sandro ve amb un ritme molt superior al que tenim aquí i hem de dur-ho a terme de la millor manera possible"

Eusebio ha estat molt clar a l’hora d’explicar la situació actual de Sandro Ramírez. El davanter canari ha tornat a jugar per segona setmana consecutiva amb el filial, però ha sortit de suplent: “No és fàcil que a un noi que està amb el cap posat al Camp Nou, la Lliga i la Champions de sobte li demanem totes les qüestions que treballem amb el B. Sabem que és un jugador que ve amb un ritme molt superior al que tenim aquí i hem de dur a terme de la millor manera possible aquesta situació perquè ens sumi a l’equip”.

Alejandro Grimaldo, per la seva banda, creu que “l’equip ha fet un gran partit contra un dels rivals més complicats”, però creu que l’empat és just. L’equip ha tornat a mostrar el sistema tàctic utilitzat en aquests últims partits, el 3-4-3, i Grimaldo ha explicat que “aquesta setmana s’ha buscat atacar més per dins, per crear més superioritat i tenir més la pilota”.

Finalment, Adria Ortolá s’ha mostrat molt “content per haver pogut ajudar l’equip a sumar un punt. És primordial no encaixar cap gol i hem de seguir en aquesta línia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut