fcb.portal.reset.password

Eusebio ha parlat en roda de premsa abans de l'entrenament matinal / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça B juga aquest diumenge davant el líder Girona la 16a jornada de la Lliga Adelante a l’estadi de Montilivi (12 hores, Canal+), on els d’Eusebio buscaran repetir la victòria de la temporada passada (1-2) i trencar la dinàmica de l’equip.

Aquest divendres, l’entrenador del filial, Eusebio Sacristán, ha atès els mitjans informatius a la roda de premsa, en què ha dit: “En aquests moments per a nosaltres qualsevol partit és especial perquè tenim moltes ganes de canviar la dinàmica que portem”. A més, el de La Seca ha afegit: “Ens estem preparant per fer un gran partit i aconseguir la victòria. Nosaltres hem de pensar en nosaltres, recuperar la nostra millor versió, i estic convençut que hem de fer-nos forts com a equip”.

El Girona, líder de la Lliga Adelante

Respecte al rival d’aquest diumenge, el Girona, que és l’actual líder de la categoria, el tècnic del filial ha afirmat: “Sabem les dificultats de cada partit i en aquest cas ens enfrontem a un rival que està en una dinàmica molt positiva, amb molta confiança i seguretat, amb un estat d’ànim molt positiu; sabem que enfrontar-nos a un rival així és complicat”. A més, Eusebio s’ha referit al joc que està portant el Girona a encapçalar la classificació: “És un equip que ha aconseguit, amb un sistema de joc diferent de tots els altres, treure-li molt rendiment; porten pràcticament tot l’any, des que hi ha Machín, aconseguint bons resultats”.

Content pel debut amb el primer equip d’Edgar Ié

Aquest divendres Eusebio Sacristán també s’ha volgut referir al debut dimecres passat del central portuguès Edgar Ié amb el primer equip de Luis Enrique: “Estem molt contents pel grup, Sandro i Samper, que ja estan de manera més continuada entrant als plans del primer equip, i del fet que Edgar debutés oficialment. Des que va arribar sabem que té un gran potencial, ha demostrat coses molt interessants”. Per acabar, el tècnic creu que ha de continuar treballant per obtenir més premis com aquest: “Estem contents que al primer equip hagin decidit donar-li aquesta oportunitat, és un premi al seu treball i creixement”.

Tornar a dalt