fcb.portal.reset.password

Eusebio, durant el partit contra el líder. / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

El Barça B va encaixar una derrota a casa davant la UD Las Palmas (0-2), l’actual líder de la categoria. El tècnic del filial, Eusebio Sacristán, va reconèixer que l’equip no va estar en el seu millor nivell: “Ens ha faltat fluïdesa, jugar amb més alegria; això s’ha notat. Era un partit per deixar-se anar, per atrevir-se amb la pilota, i ens ha costat. No hem arribat a tenir el control i les ocasions que pensàvem tenir”.

Situació difícil

Les últimes derrotes del filial compliquen la seva situació a la taula, molt a prop de la zona de descens. Per al tècnic de la Seca, és imprescindible “saber conviure amb aquest tipus de situacions. Cal tenir la personalitat, fortalesa, l'alegria i la valentia per millorar com a jugadors i això pot ser una prova per mostrar, si volen arribar lluny, que aquestes situacions s'han d’afrontar amb personalitat”.

Sergi Samper va assegurar: “Fa setmanes que intentem aixecar-nos, però els resultats no arriben. També hem de millorar moltíssim el nostre joc, perquè al final també es veu que no estem al nostre nivell habitual”. D’altra banda, Pol Calvet va tornar a l’onze titular després d’haver superat una lesió important: “Cada vegada estic millor, l’important és que hi hagi una evolució. Ha estat un moment agredolç, perquè el resultat no ha acompanyat”.

Tornar a dalt