fcb.portal.reset.password

Eusebio, en una imatge de la temporada passada / FOTO: Arxiu FCB

Els tres primers punts del Barça B van arribar, i el seu entrenador es va mostrar molt satisfet en roda de premsa. “Els primers punts sempre són importants, i la imatge de l’equip ha estat bona. S’han de millorar coses, però l’actitud és molt bona”, va dir Eusebio Sacristán davant dels mitjans. A més, va afegir: “Confio que si seguim en aquesta línia la millora de l’equip pot ser molt gran. El que veig em fa ser optimista”.

El Barça B va jugar amb un jugador més des del minut 10 després de l’expulsió de Kiko Olivas, defensa del Sabadell que a més havia marcat el gol visitant. Eusebio, però, no va voler valorar aquesta circumstància: “És cert que jugar amb un més és un avantatge, però no puc entrar a valorar aquest tipus de decisions”.

Actuacions destacables

El Miniestadi va presenciar el debut d’alguns jugadors com a locals. Un d’ells, Halilovic, va deixar l’empremta de la seva qualitat. Sobre ell, Eusebio va explicar que “és molt llest i té bona mentalitat. A poc a poc s’ha de fer al joc que es fa aquí, i necessitem paciència perquè té molta qualitat”. A més, Dongou va obrir el curs al Miniestadi amb dos gols decisius. Tot i fallar un penal, el davanter camerunès va donar els tres punts al seu equip. “Si no podem anar comptant amb Munir i Sandro, és encara més important que Dongou se senti segur i confiat. Estem d’enhorabona amb ell; et dóna treball i et dóna gols”, va afirmar Eusebio sobre el ‘9’ del filial.

Mercat obert

Davant les absències de jugadors ofensius com Munir i Sandro –que s’entrenen amb el primer equip-, Eusebio no va voler tancar la porta a una possible incorporació d’última hora. El mercat es tanca aquest mateix diumenge, però el tècnic del filial va declarar en roda de premsa: “Estem valorant la possibilitat, veurem si finalment es pot tancar. Hem d’estar coberts per totes les situacions que es puguin donar durant la temporada”.

Tornar a dalt