fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça B ja tenen els seus dorsals / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Ja es coneix el llistat definitiu de la plantilla del Barça B per a aquesta pròxima temporada, així com els dorsals que lluiran els seus integrants. Hi ha molts canvis respecte a la temporada passada, ja que només mantenen el seu dorsal Patric, Dongou, Babunski, S. Juste, Lucas i Bagnack, encara que canvia de nom a Macky.

Molts canvis respecte a l’any passat

Pel que fa als canvis de dorsals, hi trobem la gran majoria. Campins deixa el ‘33’ de Juvenil i tria el ‘2’, que la temporada passada no tenia amo. Grimaldo es queda amb el ‘3’ de S. Gómez, i Edgar Ié escull el ‘5’ de Planas. Per la seva banda, Samper s’ha decantat pel ‘6’ d’Ilie, el capità del filial la temporada passada. Adama i Pol Calvet han triat el ‘7’ i el ‘8’, respectivament, mentre que Joan Román agafa la responsabilitat del ‘10’ després de la seva cessió al Vila-real. Munir es queda amb l’‘11’ de Grimaldo, i Sandro deixa el ‘29’ pel ‘19’. A la porteria també hi ha hagut canvis, ja que Ortolá ha agafat el '13' de Masip, i el '25' que tenia la temporada passada serà per a Suárez. El camerunès Ondoa tindrà l’‘1’.

Dels nouvinguts: Halilovic, el ‘23’

Els nous fitxatges del filial també tenen el seu dorsal definitiu per a la seva primera temporada de blaugrana. És el cas de Bicho, que portarà el ‘14’; Gumbau, el ‘16’ que tenia Samper; Cámara, el ‘17’ de Denis Suárez; Maxi Rolón, el ‘18’, i D. Diagne, el ‘20’. El croat Alen Halilovic s’ha decidit pel ‘23’ que fins ara portava Edu Bedia, mentre que Robert Costa lluirà el ‘24’. Pel que fa a Kaptoum, que ja va jugar amb el Barça B a El Sadar davant l’Osasuna, portarà el dorsal ‘30’.

La llista de dorsals

1. Ondoa
2. Campins
3. Grimaldo
4. Patric
5. Edgar Ié
6. Samper
7. Adama
8. Pol Calvet
9. Dongou
10. Joan Román
11. Munir
12. Babunski
13. Ortolá
14. Bicho
15. Macky
16. Gumbau
17. Cámara
18. Maxi Rolón
19. Sandro
20. D. Diagne
21. S. Juste
22. Lucas
23. Halilovic
24. R. Costa
25. Suárez
30. Kaptoum

Tornar a dalt