Els cinc fitxatges del Barça B 2014/15

Els cinc fitxatges del Barça B 2014/15

El filial ha tancat fins ara cinc noves incorporacions, a més dels sis jugadors que han pujat del Juvenil A Els perfils de Halilovic, Cámara, Diagne, Gumbau i Javier Fernández ‘Bicho’ són analitzats en un vídeo de Barça TV

El Barça B 2014/15 va engegar aquest dilluns amb el primer entrenament i un dia després ha fet les habituals revisions mèdiques. El conjunt d’Eusebio Sacristán arrenca el curs amb el condicionant que fins a tretze jugadors comencen entrenant-se amb el primer equip, però quan aquests s’incorporin al filial, el tècnic podrà comptar ja amb les cinc noves incorporacions que han arribat de moment a l’equip.

Un defensa i quatre atacants

El Barça B ha incorporat fins ara cinc jugadors nous, a banda dels sis futbolistes que arriben des del Juvenil A. Alen Halilovic, Juan Cámara, Diawandou Diagne, Gerard Gumbau i Javier Fernández ‘Bicho’ aportaran qualitat al filial, però també il·lusió i fam d’èxits. Els perfils dels nous fitxatges són diferents, tot i que quatre d’aquests són de caràcter ofensiu. Diagne és l’únic defensa dels cinc; actua en la posició de central i arriba procedent de l’Eupen, de la Segona Divisió belga.

Els altres quatre jugadors són clarament ofensius i, a més, esquerrans. Gerard Gumbau i ‘Bicho’ són interiors purs; Cámara és extrem, i Halilovic pot alternar les posicions d’interior, fals ‘9’ o extrem. Tots ells buscaran fer-se un lloc a l’equip i adaptar-se al més aviat possible a la categoria. I és que Gumbau procedeix del Girona B, de Primera Catalana, Cámara arriba del Vila-real B de Segona Divisió B i Halilovic ha jugat a la Lliga croata amb el Dinamo de Zagreb.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut