El filial s’estrena al Mini aquesta temporada davant el Sabadell

El filial s’estrena al Mini aquesta temporada davant el Sabadell

El Barça B es veu les cares aquest dissabte al Sabadell (19 hores, Esport 3) en l’enfrontament més repetit de la història del filial Eusebio recupera Samper però segueix sense poder comptar amb Munir i Sandro, a les ordres de Luis Enrique al primer equip

El filial blaugrana juga aquest dissabte (19 hores, Esport 3) davant del Sabadell el primer derbi català de la temporada i el primer partit dels blaugrana al Miniestadi davant la seva afició. Després de no poder sumar els tres punts a El Sadar davant Osasuna, el nois del filial buscaran inaugurar la taula de punts a casa davant un Sabadell plagat d’exblaugranes.

Els arlequinats van perdre davant el Betis

El conjunt del Vallès va caure en el primer partit de la Lliga Adelante a la Nova Creu Alta, un autèntic fortí la temporada passada, davant el Betis (2-3) però va mostrar una bona imatge davant la seva afició. El conjunt de Miquel Olmo va acabar la temporada passada en la desena posició, aconseguint 59 punts amb un balanç de 17 victòries, 8 empats i 17 derrotes. Aquesta temporada ha mantingut el bloc de jugadors de l’anterior, amb uns quants reforços de qualitat i buscaran fer un salt a la classificació.

Precedents blaugranes

El partit entre el Barça B i el Sabadell serà el que farà 41 en competicions oficials. El duel més repetit en la història del filial. Tot i així, la història somriu als blaugranes, que han aconseguit vuit victòries en els últims deu enfrontaments al Miniestadi. L´última victòria del Barça B va ser la temporada passada (2-0) amb gols de Patric i Sanabria. Aquesta temporada tornen a visitar el Miniestadi homes com Antonio Hidalgo, Longás o Espasandín, amb passat blaugrana.

Primer partit al Mini

Si començar la Lliga amb bon peu és important, començar-la a casa davant la teva afició encara més. Els homes d’Eusebio Sacristán tenen “moltes ganes i molta il·lusió” com el mateix tècnic reconeixia aquest divendres en la prèvia del partit, de donar una bona imatge i estrenar-se amb victòria al Mini. Tot això serà aquest dissabte a les 19 hores al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut