fcb.portal.reset.password

Dongou celebra el gol marcat davant el Sabadell / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

El jugador del filial Dongou Tsafack ha estat nominat al premi a millor jugador africà de la Lliga Adelante 2013/14. Jean Marie opta al premi juntament amb Ibrahim Sissoko (RC Deportivo) i Ritchie Kitoko (Reial Jaén), que han estat els tres elegits pels usuaris de LFP.es mitjançant una votació per rebre el premi el dilluns 27 d’octubre a la Gala dels Premis LFP 2014. Entre els primers candidats també hi figurava Macky Bagnack, tot i que finalment no ha entrat a l’elecció final entre Dongou, Sissoko i Kitoko.

30 partits, 26 de titular

La temporada passada va ser històrica per al Barça B per la tercera posició aconseguida a la Lliga Adelante. Una part de culpa la van tenir els vuit gols del davanter camerunès en els 30 partits que va jugar amb el filial, 26 dels quals, de titular. A més, s’ha de tenir en compte que Dongou estava encara en edat juvenil, ja que va néixer l’any 1995. Aquesta temporada és la primera que disputa el camerunès en edat absoluta, ja que les tres anteriors estava en edat juvenil. Dongou va debutar amb 16 anys a la Segona Divisió la temporada 2011/12 i hi va disputar 12 partits. Aquesta temporada Jean Marie ja ha marcat sis gols en nou partits i acumula 83 partits a Segona Divisió.

Samper, candidat a millor migcampista

El 15 d’octubre passat també es va conèixer la candidatura de Sergi Samper a millor migcampista de la Lliga Adelante 2013/14. Els altres dos nominats són Juan Domínguez (RC Deportivo) i Carlos Pita (CD Lugo). Samper va jugar un total de 40 partits en la seva primera temporada al filial i a Segona Divisió, també estant en edat juvenil.

Tornar a dalt